Sajten och om iFokus

Vad är iFokus?

2010-09-20 10:54 #0 av: Niklas

Moa undrade vad iFokus är. Det finns nog nästan lika många svar på det som det finns användare på iFokus. Här är ett svar.

iFokus är som ett stort torg. På torget finns det mängder av torgstånd, fast vi kallar dem för sajter. Varje sajt har sina "varor". Varorna är olika hobbies och intressen. Ett intresse kan vara nästan vad som helst, till exempel en djurras, en sport eller ett datorspel.

När den här artikeln skrivs finns det ungefär 230 sajter på iFokus. Varje sajt har en värd. Värden bestämmer på sajten och ska se till att det är ordning och reda så att det är trevligt att vara med och diskutera.

Om du undrar något om en sajt kan du alltid fråga värden för sajten. Du hittar den som är värd om du klickar på texten "OM SAJTEN" i menyn upptill på sajten.

Den som är väldigt intresserad av något, och är minst 18 år, kan anmäla intresse för att starta en sajt. Om vi tycker att det låter som en bra idé startar vi sajten. Då blir den som anmälde sitt intresse värd och får bygga upp sajten. Att bygga upp en sajt betyder att man får skriva många inlägg och artiklar och att man får välja vilka olika grupper sajten ska ha.

Hoppas att du vet lite mer vad iFokus är nu. Fråga gärna om det är något annat du undrar om iFokus.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Förbättra din engelska på iFokus systernätverk, Savvity 🎈.

Anmäl
2010-09-20 16:53 #1 av: Dodat

Kul att du kom och svarade! :D

Anmäl
2010-09-21 13:51 #2 av: medde

Tack Niklas!

Vad vore livet utan vårat trevliga iFokus?

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2010-09-21 22:16 #3 av: fliza

Toppen bra ställe som jag tycker om

Medarbetare på Barnens iFokus. Jedward iFokus JEDWARD

Edward: "John was on this earth before me, it was like oh look it's a boy...oh look it's John and Edward!"  JEDWARD 

 

Anmäl
2010-09-23 18:09 #4 av: Jossangizmo

Håller med dig fliza (:

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.