Spel i massor

Webbspel

2010-05-23 12:32 #0 av: medde

Ute på webben kan du hitta en massa olika bra spel. Många är gratis vilket är toppen, men det bästa är också att du kan hitta spel som även kan hjälpa dig att träna på till exempel matte. Klicka gärna in på artikeln och läs vidare.

Hej så kul att du klickade dig in på länken. Tänkte vi här skulle ge dig några tips på bra webbspel. Både roliga och nyttiga.

Vi börjar med några nyttiga länk/spelsidor. På en sida som heter Mult kan du öva på multiplikationstabellen. Du finner alla tabeller så du kan öva om du känner att du behöver lite extra hjälp. Vilken kan vara bra att smita in och öven lite på. Min dotter fliza är där inne och övar titt som tätt.

Länk till Mult

Kunskapsstjärnan är också en bra och lärorik sida. Inne på den sidan kan du hitta på en massa bra saker som är både bra och kul. Om du tittar in där kommer du att hitta Geografi, mattematik, natur, tangenträning och hjärngymmet.

Länk till Kunskapsstjärnan

Nu har vi tagit upp två stycken bra sidor, men som sommarlovet kommer snart ska vi väl även ha lite kul och inte bara plugga.

Så jag lägger in även några länkar du kan klicka på och komma till sidor med gratis spel.

Panfu är ett spel där man är en panda som man går runt med, och under vissa tider på dagen kan man även chatta med alla andra pandor som är inne och spelar.

Panfu

       

Lego känner nog dom flesta till Det finns även en spelsida från Lego. Superkul sida enligt många,

Lego

Tre stycken sidor som har nästan lika namn är jättebra också.

Spela

Spelo

Spel

Jag har säker missat en massa bra sidor som just du tycker är mycket bättre. Så skriv gärna om vilka sidor du brukar spela på. Då kan alla få en massa bra tips på roliga och bra spelsidor.

Vill du hitta till dom länkar vi har på sajten som leder till olika spel, klicka på länken här: Klicka på mig

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-03-11 09:13 #1 av: medde

Det här är en av sajtens första gjorda artiklar! Den har nu flera år på nacken, men jag tycker vi kan ge den upp puff in på sajten igen.. Då det är en hel del länkar till spelsidor som är både roliga och gratis.


♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-03-11 14:48 #2 av: ara11

Den var jätte bra! Glad Måste träna matte idag i för N-proven i veckan och då ska jag faktiskt gå in och titta på sidorna om jag hittar det jag söker Skrattar

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

Anmäl
2013-03-11 15:16 #3 av: [GerbilLooover]

Bra artikel!

Hihi, kommer ihåg för något år sen när jag och min lillebror alltid satt och spelade ett Indiana Jones spel på Lego spel sidan.. Skrattar

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.