Sajten och om iFokus

Presentation - KaninPiggelin

2011-08-07 23:24 #0 av: KaninPiggelin

Jag är en av medarbetarna här på Barnens och tänkte att ni i den här artikeln får chansen at lära känna mig lite bättre!

Jag är en glad, sprallig och galen tjej född 1998. Jag heter Ida men heter på dom flesta sajter, som här KaninPiggelin. På min profilbild finns min fina tjej Tingeling som är en av mina fyra kaniner. Tussan, Skorpan och Tingeling tävlar jag just nu i kaninhoppning och mitt lilla nytillskott Eternal´s Playa el Aqua (Polly) kommer att komma ut på tävlingsbanan i höst! :) Kaninhoppningen är en stor del av mitt liv,ett av mina största fritidsintressen. Jag tävlar aktivt inom klubben VmKH och jag och kaninerna (som jag förövrigt älskar över allt annat) jobbar oss uppåt i klasserna!

 

Sen på delad första plats med kaninhoppningen kommer hästar och ridningen. Jag rider på ridskola som jag gjort i några år, och känslan är otrolig vad den ridskolan betyder för mig! Där har jag min sköthäst Drutten står som jag sköter minst två gånger i veckan, och han betyder också väldigt mycket för mig och vi kommer närmre varandra för var dag som går!

Bild på mig

 

Jag och min familj bor på en bondgård med lite olika djur så det är nog därför jag har stor kärlek till djur!

Jag går också i skytte i Björksta USKF, vilket många är förvånade över att jag gör. Haha, men det är jätteroligt och åker även där runt på tävlingar.

 

När jag inte sitter på ifokus gillar jag att blogga och vara inne på youtube där jag b.la lägger upp videor på kaninerna och Drutten. Sök bara på KaninPiggelin! :D

Är jag inte hemma så är jag och flummar med mina kompisar som är minst lika galna som jag! I skolan t ex har vi inte tråkigt en sekund på rasterna... :)

 

Hoppas ni fått veta lite mer om mig med den här presentationen!

Glada hälsningar //Ida, KaninPiggelin

 

Anmäl
2011-08-08 08:38 #1 av: medde

Vilken trevlig artikel.

Mycket glad och stolt att ha dig som medarbetare här på sajten!

Mvh medde/ sajtvärd

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2011-08-08 10:23 #2 av: ara11

Jätte bra artikel:)

Jag älskar eran blogg:)

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

Anmäl
2011-08-08 17:12 #3 av: KaninPiggelin

#1 tack, jag tycker det är jätteroligt! :)

#2 tack! :D

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.