Fritids aktivteter

Min bästa bok

2013-02-07 17:22 #0 av: Lilllufsen

Min bästa bok fick jag i julklapp. Inte nu på julafton utan den före. Det är den bästa bok jag läst och är om de bästa som finns hockey.

Framsida på boken

Jag fick boken av en av mina favorittanter och hennes  flicka(dotter). Jag har läst boken 8 gånger tror jag och den är lika bäst hela tiden. Den är om den bästa sporten som finns och det är hockey.  Det vart mycket bästa och favvo men det är så.

Bokens namn är Svenskarna som vunnit Stanley Cup och det är en stor och fin bok. Den står mitt på min bokhyllan. Vet du inte vad stanley cup är så ska jag säja lite här vad det är.

Stanley Cup är det bästa en hockyklubb kan vinna och man spelar i USA och Kanada i nåt som heter NHL. Där spelar man bäst hockey och vår elitserie är inget mot det. Alla hockyspelare vill vinna Stanley Cup. Dom som är bäst i Sverige spelar med. Dom spelar i olika lag och bara ett lag kan få Stanley Cup varje år. Alla svenskar kan inte få priset då dom spelar i olika lag. Min favorit Zäta Zetterberg har vunnit.

Boken skriver om dom som vunnit från Sverige. Den skriver om Niklas Hjalmarsson, Nicklas Lidström, Tomas Holmström, Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall, Mikael Samuelsson, Johan Franzén, Andreas Lilja, Samuel Påhlsson, Niclas Wallin, Fredrik Modin, Tommy Albelin, Fredrik Olausson, Peter Forsberg, Anders Eriksson, Tomas Sandström, Ulf Samuelsson, Kjell Samuelsson, Håkan Loob, Kent nilsson, Mats Näslund, Kjell Dahlin, Willy Lindström, Bob Nyström, Stefan Persson, Anders Kallur, Tomas Jonsson, Mats Hallin och nåra av dom har slutat spela nu och det mycke mer från Sverige som spelar där.

Bästa sajten på internet? Barnens iFokus så klart!

Anmäl
2013-02-07 17:33 #1 av: ara11

Aa den verkar väldigt bra faktiskt, Fast kanske inte riktigt nått för mig.

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

Anmäl
2013-02-17 14:04 #2 av: medde

Vilken fin bok du har..Vilken bra julklapp du fick en den "tanten"Glad

Superbra artikel Lillfufsen!  Bra skrivet om en bra bok

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-02-17 19:08 #3 av: Fruktiz

Låter riktigt intressant! Borde nog läsa den någon gång. :)

Anmäl
2013-02-17 19:34 #4 av: [GerbilLooover]

Bra skrivet! Skrattar

Anmäl
2013-02-17 19:53 #5 av: medde

Jag har inte läst boken, men visst blir man nyfiken på den efter ha läst vad lillfufsen skrivet om boken.,

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.