06. Lekar och bus

Vilka associationer?

2012-11-24 19:17 #0 av: medde

Nu vill jag prova något som kanske kan bli kul eller väldigt svårt.. Det gäller att hitta på en bild eller kanske en teckning som man kan få associationer till just dig. Det gäller kanske att använda en hel del fantasi. Men vad kan man just göra en association till dig med för bild?

Fungerar det inte riktigt kan man ju lägga bilder som en liten rebus. Men tänk på att det är inte tillåtet att ta bilder från nätet hur som helst, Alla måste följa upphovsrätten.  Men penna och papper kan man ju använda och teckna, vilket jag sett på sajten flera gånger att många är duktiga på att just teckna.

 

 

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-11-25 00:24 #1 av: Caroline.H

Nejmen jisses vad svårt...:o

//Caroline


Anmäl
2012-11-25 10:59 #2 av: medde

#1 Nja det är enklet. Ta dig som ett exempel. För dig Caroline kan jag lägga in en mikrofon. då du du är en duktigt sångerska och gillar att sjunga. Jag kan visa en jedward bild. Då du är ett jedhead. Jag kan lägga in en hästbild. Då du är en hästtokFlört Så tänk inte djupt..

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2012-11-25 12:50 #3 av: ks.gerbil

ska man hitta en bild som passarr in i just mig? eller? fattar inte xD

Anmäl
2012-11-25 12:58 #4 av: medde

Japp om jag lägger in bilder som nu caroline. Så blir det på en mikrofon, jedward. hästar, twitterlogga. Detta är saker jag koplingar till caroline av.

Eller "jag är jag" Då lägger jag bild på hockylaget färjestad, Då kan man funera om det är Fruktiz eller jag är jag som jag tänker på. Då kan man lägga till en kaninn. sSå tänker man nog Frukitz och inte jag är jag..

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.