97. Om sajten och iFokus

Nygammal medarbetare.

2013-03-12 19:27 #0 av: medde

Från och med i dag den 13 mars här vi en ändring. En av sajten medarbetare,  JossanGizmo som varit sajten medarbetare under flera år. Nu  i dag fyller JossanGizmo 16 år och med det så kommer det att ändras lite här för JossanGizmo. Hon är nu en av sajtens "vuxna" medarbetare. Vilket gör att  JossanGizmos område på sajten ökar.  Har ni något som ni vill ta upp med  en vuxen på sajten om, kanske något som hänt eller ni vill ha hjälp med. Så nu kan ni även ta kontakt med JossanGizmo.  Hon kommer att hjälpa er på bästa sätt och se till att ni får den hjälpen ni behöver. 

En sak kommer inte ändras för JossanGizmo. Det är aktiviten bland sajten trådar. Där kommer JossanGizmo vara som vanligt. Men kanske lite extra med en vuxens ögon i trådarna.

Sajten vuxna medarbetare är: medde sajtvärd. LeffeD. GittanL samt JossanGizmo.

Välkommen"Minitant" JossanGizmo som nygammal medarbetare! Ballong

I och med denna ändring som nu sker blir det en till ändring av sajtens vuxna. Det är Sissie som lämnar sin roll som medarbetare.  Jag ber att få tacka Sissie  för din tid här på barnens sajt. Tack! Blomma

Sissies kan ni finna om ni vill hälsa på henne, på den här Amerikanska bilar.  Där är sissie  sajtvärd  så hon kommer att finnas kvar här på iFokus. Hon blir nog glad om ni hälsar på henne därinne.

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-03-13 00:15 #1 av: Leffe

Välkommen igen minitant

Anmäl
2013-03-13 15:48 #2 av: Lurvas11

välkommen minitant Jossan :D

Hälsningar Lurvas11Glad

Anmäl
2013-03-13 21:04 #3 av: medde

Gör en liten påminnelse i tråden, så ingen missat att nu kan ni även ta kontakt med JossanGizmo om ni vill ha tag i en vuxen. Hon är nu som vuxen på sajten och har lika mycket att säga till om då det gäller"vuxensaker" som vi andra vuxna på sajten

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥ Anmäl
2013-03-14 06:55 #4 av: ara11

Välkommen minitant jossan ;)

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.