08. Spel i massor

Monkey island!

2013-11-17 09:52 #0 av: ElinTjej

Hejsan alla glada läsare!

Jag skulle bara vilja tipsa er om ett super roligt spel som heter Monkey Island! Jag har spelat Monkey Island 1 Special Edition och Monkey Island 2 Special Edition! Men spelen är på engelska och ganska så svåra. Jag tror det finns en 3 och en 4 med men är inte säker ;) 

Monkey Island 1 SE handlar om en kille som heter Guybrush Treepwood. Han vill bli en pirat och gå på äventyr. På ön Mêlêê Island blir han kär i guvernören på ön. Men vad han inte vet är att han sedan kommer stöta på en spökpirat vid namn Le'Chuck. 

Monkey island 2 SE handlar om samma person, alltså Guybrush Treepwood. Guybrush har hamnat på en ö som heter Scabb Island. På Scabb Island finns det en hemsk typ vid namn Largo LaGrande. Han tar alla Guybrush's rike domar och skatter. Guybrush måste få av han från ön för att kunna komma någon annan stans i världen. En voodoo docka skulle inte skada ;) han träffar även sin nya ärkefiende LeChuck igen som.. Ja på något vis kommit till baka.

Anmäl
2013-11-17 10:33 #1 av: ElinTjej

Ni kan gärna skriva om ni tycker spelet värkar roligt ;)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.