01. Allt mellan himmel och jord

insider?

2014-10-16 18:39 #0 av: Liikea

Hur blir jag insider en liten fråga bara

Anmäl
2014-10-16 18:49 #1 av: Aleya

Kolla på support ifokus

BlommaStjärnorMemento moriStjärnorBlomma

Värd för Endometrios samt medarbetare för Julen

Anmäl
2014-10-17 04:01 #2 av: annia1

Liikea det finns flera olika sätt man kan få insider.

Man kan samla guldmynt själv och sen köpa insider åt sig själv. Guldmynten dyker upp till höger med mellanrum. Minst 5 min måste gått för att man ska få ett guldmynt. Så kika i högra kolumnen när sidan laddat färdigt. Guldmyntet syns tydligt när det dyker upp. Klicka då på det. Sen hittar du dom om du klickar på din avatar och tittar till vänster. Det krävs 200 guldmynt för att själv kunna köpa och det gör du då i guldmyntsshopen som finns där till vänster. 

Man kan få insider som gåva av nån. 
Ibland dyker det upp nån tråd på nån sajt där nån medlem som har mycket guldmynt ger bort till några som skriver i just den tråden.
Ibland så anordnar sajter tävlingar där ett av priserna brukar vara insider. 

Sen om man är aktiv på ifokus så kan man få insider av ifokus. Niklas har skrivit på bloggen vad som krävs. För din del så kan du inte få insider av ifokus förrän tidigast den 1 januari eftersom du nyligen registrerat dig för ett av kraven för att få av ifokus är att man varit medlem i tre månader. Det andra kravet är att man ska skrivit minst 60 inlägg/kommentarer månaden före då.

Insider, oavsett hur man får det räcker sen en månad. 

Played for a fool!

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.