Hejsan alla barn!

Det här är sajten för alla barn här på iFokus. Här får du skriva om nästan allt. Vad du gör och tycker om. Om du sett någon spännande film. Hittat något roligt spel. Allt får plats.

Det bästa av allt är att sajten är för just barn, inga föräldrar ska skriva härinne men läsa får de gärna göra. En viktigt sak till är att det är okey att stava fel.

Tycker du om att fotografera så får du gärna visa dina bilder här. Bilder är alltid kul. Tänk dock på att det måste vara dina egna bilder. Man får inte ta andras.

Vill du ha hjälp av en vuxen så är det bara att ta kontakt med sajtvärd immobilized eller medarbetarna GittanL, LeffeD samt JossanGizmo Vi finns här om du vill ha hjälp.

Självklart är våra barn medarbetare här sajten och det är fliza, Lavén, Fruktiz, ara11, GerbilLooover, Candy123,  NettanNo,BlueBäst, Lurvas11 och Lilllufsen.  Det är dem du kommer att möta på sajten. Samt nu även JossanGizmo som är även med bland oss vuxna medarbetare

Vill du bli medarbetare eller har något viktigt att tala om ang sajten, ska du ta kontakt med oss vuxna på sajten. immobilized / sajtvärd och LeffeD, GittanL  JossanGizmo/medarbetare

Läs även skrivreglerna så att du vet.

Ny på sajten