Etikettsajten-och-om-ifokus
Läst 9589 ggr
fliza
2012-10-28, 09:54

Barnens iFokus

Vad är Barnens iFokus och vad gör vi här på sajten, samt det viktigaste vad tycker sajtens medlemmar om sajten. I den här artikeln kan du få reda på lite om våran egna sajt är på iFokus.

Hej!

Jag heter fliza och har vart Medarbetare från sajtens start. Jag älskar att vara här på barnnens för här får man prata om allt från skolan till mat till natur. Om vad man en vill! Sajten är till och med åldersbegränsad för det här är barnens sajt våran alldeles egna sajt för allt mellan himmel och jord. Här skapas vänskap och gemenskap. Man sprider barnens runt från en kompis till en annan och vi blir bara större och större!

Jag har fått många nya vänner som jag vet jag aldrig kommer att glömma dom, och har träffat dom flera gånger.  sådana vänner jag fått som jag vet jag kommer ha kvar livet ut!

Alla barn är är välkommna här stor som liten ingen bryr sig om när man stavar helt åt skogen det har alla gjort och kommer alltid att göra och vuxna för den delen också!

Så är du en ny medlem ska du känna dig super välkommenn in och börja skriva i trådar och göra dina egna trådar här på sajten.

Vid datan flizahi

Här är några av sajten fina medlemmars egna skriva ord om vad just dom tycker om sajten.

------------------------------------------

Jag tycker att Barnens iFokus är ett forum där alla kan vara med och vara den man är. Ingen känner sig utanför eller intryckt. Alla är med och skriver i trådar och håller forumet igång.

Egentligen finns det inget som är dåligt. Barnens är en plats alla barn är välkomna till.

Barnens iFokus är för mig, en plats där man alltid kan gå in på om man inte har något att göra, eller om man bara vill in och kika. Det händer alltid något nytt och man känner sig alltid välkommen vad man än gör eller skriver.

Alla Medarbetare är också bra. Dom är hjälpsama och svarar gärna på frågor om det är något man undrar över.

// Lurvas11

----------------------------------------

Barnens är nått jättebra för mej de är de fösta ja skrivet i på internet å skännt att de går bra fasst ja skriv så dålit. Ingen klagar jo mamma förståss men honn klaga jämt men ingen annan å de ser ut som alla förstår va ja vill ha fram när ja skrivet. barnens är kulit å felet är att de säjs så lite om sport å hocky å mamma ha sagt ja kan skriva på hockysajten å anndra sajter å de har ja gjort men måsste då tänka på att försöka skriva rätt å då är de kulit på barnens då ja kan skriv som ja gör å inte behöver tänka så. barnens ha betytt mycke då där ja bor finns inte mångaq å leka me så ja har nu kännt många på barnens å har mina favos du å aran å kaninen så på kvällen kann ja gå in å prata som ni var här å ingen säjer ja skriv illa.

// Jag är jag,

-----------------------------------------------

Jag tycker jättemycket om barnens iFokus. Här får ju vi barn få vara barn! Stava hur vill och prata om allt möjligt. Dent finns så sjukt många snälla folk och alla är trevliga! Jag har varit Medarbetare i …två år tror jag? I alla fall, jag blir så glad varenda gång jag loggar in på barnens :) Jag är inte så bra på att skriva såna här texter men jag är mycket tacksam att denna sajt finns! Kram :)

/Jossan

--------------------------------------

Jag tycker Barnens iFokus är en väldigt bra sajt! Vi har roligt tillsammans. GladJag trodde aldrig att jag skulle lära känna personer här när jag först blev medlem på sajten. Men det har jag gjort nu, och det är jag jätteglad över!
Det som jag tycker är mindre bra är att jag nog inte får vara kvar som Medarbetare på sajten när jag blir 16.. Men det är två långa år kvar!

// Fruktiz

--------------------------------------

Jag är ny på Barnens och de var Jag är jag som sa att jag skulle va med. Tycker det verkar va en roliog sajt att va på än så länge i alla fall och jag ska se om jag kan skriva mera på den. Jag är glad att han visa den för mej.

//Ladusvalan

----------------------------------------

Hej :) Jag tycker barnens är en av dom bästa på iFokus, det finns verkligen inget dåligt med barnens =D

// ara11

-----------------------------------

hej fliza jag tycker att iFokus är bra för här kan man skriva av sig vad som hänt och frågor eller funderingar man vill ha svar på.det finns inget dåligt.det är så jag känner om ifokus

// karro1999

------------------------------------

Jag tycker Barnens iFokus är bra för att alla är trevliga och man kan känna sig trygg! Man kan prata om vad som helst! OskyldigGlad Kommer inte på något som är dåligt ObestämdTungan ute

//SelmaP

------------------------------------

"Vad bra att ni tycker om sidan. Detta trodde medde en gång när hon startade sidan. Och tänk vad rätt hon hade. Det fanns ju så mycket för vuxna och äldre ungdomar på iFokus, men de något yngre hade ingen plats att vara på. Så la medde all energi på den här sidan och vi ser vad det blivit. Det har blivit en jättepopulär sida där alla respekterar och förstår varandra. Mycket av detta beror på er ungdomar som ansvarar för sidan. Sedan är det ju jättemånga fina medlemmar här också som hjälper till och driver sidan i rätt anda. Allt går att lösa. Hoppas den anda ni har och får här följer er sedan i vuxenvärldens sajter och i vuxenlivet.

Personligen är jag väldigt tacksam över sidan då den fått min son att börja skriva en hel del. Han var inte mycket för att skriva innan.

Så ett stort tack till medde, Medarbetare och medlemmar på Barnens iFokus.

GittanL // En av de vuxna Medarbetare på barnens

Medarbetare på Barnens iFokus. Jedward iFokus JEDWARD

Edward: "John was on this earth before me, it was like oh look it's a boy...oh look it's John and Edward!"  JEDWARD 

 

  • Redigerat 2020-09-21, 19:05 av Niklas
[lejdyga]
2012-10-28, 10:30
#1

Det är   bara bäst  på barnens iFokusSkrattande

ara11
2012-10-28, 12:01
#2

jätte bra artikel fliza menar verkligen det :D tummen upp! barnens är verkligen bästa sajten! =) Tack "jag är jag" du är verkligen jätte snäll, rolig och go kille :)

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

Jossangizmo
2012-10-28, 12:28
#3

Åh, som jag har längtat efter denna artiklen, sjukt bra! :D


ladusvalan
2012-10-28, 19:46
#4

Jättebra ju!

Vinter är skoj

[Jag är jag]
2012-10-28, 20:42
#5

Va bra å sätta i hop va vi tycker

medde
2012-10-29, 20:04
#6

Toppenfin artikel.

Jag är måste säga att jag är så stolt över att vara värd på den här sajten. Ni alla både Medarbetare och medlemmar har gett mig som vuxen många fina stunder här på sajten. Ett riktigt guldkorn på nätverket

Tack vill jag även säga till iFokus Teamet som trodde på mig och lät mig testa den idéen jag hade om att att barnen skulle få en egen plats "sajt" på nätverket.

Ni alla är så viktiga för sajten Barnens iFokus

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Lurvas11
2012-10-29, 20:27
#7

Toppen artikel! Bra skrivet! Glad

Hälsningar Lurvas11Glad

ara11
2012-10-29, 20:36
#8

#6 tack, men utan dig så hade inte sajten funnits eller varit så bra som den är nu! =)

// Ara11! :)

Medarbetare på tennisifokus och barnens

 

medde
2012-10-30, 10:58
#9

#6 Tack goa ara11

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

[Jag är jag]
2012-10-30, 20:37
#10

säjer som aran vem skulle göra sajten om inte medde gör de

medde
2012-10-31, 10:35
#11

♥ Cogito, ergo sum ♥ May the force be with you ♥

Upp till toppen